Moderleef waat auk gebeurt, verlaot ôs neet.

Sinds het besluit van het kabinet dat de scholen niet meer open mogen, heb ik er ineens nog een paar rollen (functies) bijgekregen…

Als moeder van twee kinderen, partner van, dochter van, zus van, familie van, vriendin van, begrijp ik de drukke periodes waar je mee te maken kunt krijgen in het leven. Ook ben ik ondernemer, coach, yogadocente en beschikbaar voor HR (human resources)-diensten. Alsof dat nog niet genoeg is, ben ik nu ineens tevens een thuis-huiswerkbegeleider, vangnet voor mijn ouders en schoonouders, rots in de branding voor ons gezin, steun en toeverlaat voor familie, vrienden en buren die je nodig hebben. Of was ik dat voorheen ook al én er me alleen niet bewust van?

Welke rollen vervul jij op dit moment bewust of onbewust? Hoe blijf jij in verbinding met jezelf, je familie en je collega’s? Verbinding vinden in deze periode kan soms een uitdaging zijn, omdat persoonlijk contact niet altijd mogelijk is momenteel. Maar ondanks dat kun je wel persoonlijke aandacht blijven geven. Ik zie allerlei initiatieven voorbij komen van mensen die klaar staan voor elkaar. Compliment aan allen die op deze manier verbinden! Laten we dat na deze coronacrisis ook vasthouden, in veurspood en gelök of in groët verdreet, “let een beetje op elkaar, ik reken op u”.

’t Kepelke van Genuuje

Christianne Nijs | Mijn Steijl
Laot de ☀️ in dien ❤. Geneet van ‘t Laeve!