1e online yogales is een feit !

Vandaag heb ik mijn 1e digitale yogales online gezet. Op deze manier wil ik mijn deelnemers een reikende hand bieden om een moment van ontspanning, een moment voor jezelf te creëren tijdens deze bizarre omstandigheden.

Na een aantal technische uitdagingen is het dan uiteindelijk toch gelukt om de les online te krijgen. Ze zeggen wel eens: “oefening baart kunst” en ik heb er al best veel van geleerd. Tips zijn welkom en voor een volgende keer heb ik al een aantal verbeterpunten in gedachten. Je kunt de les bekijken én meedoen op elk moment dat het jou uitkomt en je zou het dus ook meerdere keren kunnen afspelen als je er behoefte aan hebt. Hoe voelt het voor jou om je yogamat thuis uit te rollen? Misschien wel net zo, als hoe het voor mij voelde, toen ik voor de camera stond. Buiten je comfortzone lijkt de wereld spannend en vreemd. Door kleinere stappen te nemen krijg je vanzelf vertrouwen. Zo bouw je geleidelijk je oorspronkelijke comfortzone steeds verder uit. Wil je groeien en ont-wikkelen? Probeer het eens, wie weet voel je al gauw het effect van de oefeningen en ben je verrast over het resultaat.

Wil jij mijn online yogales over de versterking van het immuunsysteem volgen? Stuur me dan een persoonlijk bericht en je ontvangt van mij de link.

Namasté 🙏

4 antwoorden op “1e online yogales is een feit !”

  1. Heb op je site gekeken, Maar geen 1e online yoga filmpje.
    Zou het wel fijn vinden om het op mijn I-pad te hebben i.p.v. op het kleine scherm van de tel.
    Ik hoop dat het gaat lukken…..

  2. Hoi Christianne,
    ik, Marij van Eldim 🙂 (misschien ken je me nog) stond net met je vader te praten en uiteraard vraag ik dan altijd hoe het met Maria en jullie gaat. En hij vertelde dat je yoga geeft. Nu is het jammer want de tijden die jij lesgeeft lukken mij helaas niet maar zou zeer benieuwd zijn naar de proefles. Trouwens mooie foto van Rheintaler See als ik me niet vergis.

    1. Ha Marij, wat leuk om van je te horen! Zeker ken ik je nog. Ik stuur je de info per mail persoonlijk toe. Groetjes, Christianne

Reacties zijn gesloten.