Je bent goed genoeg!

Tijdens mijn dagelijkse wandeling merk ik dat het steeds stiller wordt op straat. Als ik me afsluit van alle hectiek zou ik bijna een vakantiegevoel krijgen. Wat een rust om me heen: weinig mensen, weinig geluid en weinig verkeer. Normaal als ik tijdens het wandelen iemand tegen kom, groeten we elkaar. Zelfs dat gebeurt niet en mensen lopen zwijgend voorbij…

Ik ben blij dat het eindelijk doordringt dat samenkomen met vriendengroepen, ook al is dit buiten, niet verstandig is. Ondanks dat de scholen gesloten zijn, zag ik de afgelopen dagen hele klassen samen buiten spelen. Nu gelukkig de massale oproep om de afgekondigde maatregelen heel serieus te benaderen en dus ook dat afspreken met één of twee vrienden niet verstandig is. Als moeder werd me de gemaakte keuze om niet af te spreken, niet in dank afgenomen. Lastig, om hetgeen je lief is te beschermen door onpopulaire keuzes te maken. Maar weet je, het maakt niet uit of de ander het begrijpt, het gaat erom hoe jij je erbij voelt. Hoe stevig sta jij? Veeg de waas die over je heen gekomen is weg en kijk naar de basis. Je bent goed genoeg!

Christianne Nijs | Mijn Steijl
Laot de ☀️ in dien ❤. Geneet van ‘t Laeve!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.