Er hangen donkere wolken boven ons

Het spreekwoord luidt: “na regen komt zonneschijn” of te wel “na een periode van tegenslag, komt er een betere tijd”.

Momenteel leven we in een tijd waarin er van velen veel gevraagd wordt. De coronapandemie heeft grote gevolgen voor onze samenleving.

Hoe raakt het jou?

Zie jij de spreekwoordelijke “zon” al achter de wolken? Of is het duister om je heen en voel je de onrust van de storm? Buig je mee of sta je verstijft? Hoe flexibel is jouw lichaam en geest eigenlijk?

Hoe zou het zijn als je te midden van die storm, kunt genieten van de rust. De angst kunt overwinnen en zijn in het oog van de orkaan.
Door middel van coaching kan ik je helpen inzicht te verkrijgen, vanuit een andere hoek naar jouw huidige situatie te kijken en oplossingen te vinden.

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met me op.
Christianne Nijs | Mijn Steijl

Stoelyoga

In de afgelopen periode heb ik een aantal keren stoelyoga gegeven.

Wist jij dat je tijdens een les altijd gebruik kunt maken van een stoel als ondersteuning? Om je evenwicht te bewaren of als je niet zo lang kunt staan tijdens een houding.

Maar ook als je ziek bent én toch mee wilt doen, met hetgeen jij wél kunt tijdens een yogales. Deelneemster Maja heeft 11 jaar de ziekte van Parkinson en doet wekelijks tijdens mijn les de yoga oefeningen mee op de stoel. Yoga is niet prestatiegericht, yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven. Deelnemers delen hun ervaring: https://www.mijnsteijl.nl/feedback/

Plek vrij op de woensdagochtend in Steyl

Soms kan het zijn dat je werkschema wijzigt en het niet meer mogelijk is om op de woensdag overdag naar de yoga te komen. Of ben je genoodzaakt om vanwege persoonlijke redenen (tijdelijk) te stoppen met de yoga.

Ondanks dat een deelnemer stopt, heb ik mooie complimenten gekregen over mijn lessen: “Bedankt voor de mooie lessen waar ik aan heb kunnen deelnemen.” , “Ik ben dankbaar voor de fijne en rustgevende lessen die ik de afgelopen maanden heb genoten.” , “Ik wil je bedanken voor de altijd harmonieuze en ontspannende lessen. Ze hebben mij persoonlijk zeer geholpen.“

Wil jij ook eens ervaren wat yoga jou kan brengen? Er is plek vrij op de woensdagochtend in Steyl. Meld hier je aan voor een gratis proefles: https://www.mijnsteijl.nl/inschrijfformulier/

(de vacature is inmiddels succesvol vervuld) Vacature technisch tekenaar

Mijn opdrachtgever is opzoek naar een tekenaar die kan inmeten op locatie en zelfstandig kan tekenen. Je komt te werken bij een innovatief bedrijf dat installaties ontwerpt, bouwt én onderhoud voor transport en opslag van droge stoffen. Zij maken onder andere ondersteuningen, trappen/bordessen, bunkers, cyclonen en filters voor de klanten.

“(de vacature is inmiddels succesvol vervuld) Vacature technisch tekenaar” verder lezen

(de vacature is inmiddels succesvol vervuld) Vacature montage monteur

Gezocht monteurs in de provincies Limburg en Noord-Brabant.

Als montage monteur werk je in een betrokken en gemotiveerd team en ben je verantwoordelijk voor de montage op locatie. Tijdens de montage van installaties is het van belang dat er zo min mogelijk stilstand in het productieproces ontstaat en deadlines behaald worden. Je start je werkdagen vanuit huis; de ideale uitvalsbasis om op bezoek te gaan bij klanten in je eigen woonregio.

“(de vacature is inmiddels succesvol vervuld) Vacature montage monteur” verder lezen