Tekenaar Project Engineer

Tekenaar Project Engineer (Locatie Tegelen, fulltime/parttime, vaste baan/zzp, betaalde opleiding/bbl, m/v)

In de functie van tekenaar project engineer ben je verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen. Je werkt voor de ontwikkeling van installaties nauw samen de productieafdeling. Zo ben je er zeker van dat de klant exact krijgt wat nodig is.

Door toepassing van 3D Inventor lever je een high-end oplossing die naast visualisaties voorinzicht geeft in het ontwerp en de mogelijkheden daarvan. Je tekent zowel nieuw te ontwerpen projecten of systemen als ook aanpassingen op bestaande systemen.

“Tekenaar Project Engineer” verder lezen

Montage medewerker

Montage medewerker (Locatie Tegelen, fulltime/parttime, vaste baan/zzp, betaalde opleiding/bbl, m/v)

In de functie van montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor de montage op locatie. Tijdens de montage van installaties is het van belang dat er zo min mogelijk stilstand in het productieproces ontstaat. Als monteur ben je tevens een ambassadeur voor ons bedrijf. Onze klanten bevinden zicht hoofdzakelijk in Nederland, maar daarbuiten komt ook voor. Een ondernemende instelling is vanzelfsprekend. Na een gedegen intern opleidingstraject beiden we jou de mogelijkheid om uit te groeien tot een allround monteur, die niet schroomt om leiding te geven aan een montageteam.

“Montage medewerker” verder lezen

Bankwerker

Bankwerker (Locatie Tegelen, fulltime/parttime, vaste baan/zzp, betaalde opleiding/bbl, m/v)

Als bankwerker ben je de spil tussen de tekenaars en de montagemedewerkers. Jij zorgt dat alles vanaf de technische tekening uitgevoerd kan worden. Je bouwt machines, je last, je zet, je walst, stelt samen etc. Je bent flexibel en bent een echte teamplayer. Dit is extra belangrijk in deze functie omdat je met een team van ongeveer 5 medewerkers werkt waarmee je ook een service verlenend montage team ondersteunt. Er is veel afwisseling, uitdaging en zelfstandigheid.

“Bankwerker” verder lezen

Zomeryoga 2023

Doe mee met de Zomeryoga 2023

Er worden 6 data aangeboden waarop je kunt deelnemen. Waarom?

Misschien wil je eens proberen wat yoga is en of het voor jou iets kan betekenen.

  • Yoga verbetert je balans en stabiliteit
  • Yoga maakt flexibeler
  • Yoga maakt botten en spieren sterker
  • Yoga houdt je hersenen scherp
  • Yoga maakt je gelukkiger

Medewerker personeels- en salarisadministratie Noord-Amerika

Medewerker personeels- en salarisadministratie Noord-Amerika
Locatie Oostrum, 40 uur per week / zzp, m/v

Wil jij uitvoerende werkzaamheden verrichten én toch ook sparringpartner voor de regional controller zijn? Ben je op zoek om iets nieuws te leren? Ben je de Engelse taal machtig en ben je woonachtig in Nederland? Dan is deze vacature een uitgelezen kans voor jou!

Bekijk hier de volledige vacature:
Vacature Medewerker personeels- en salarisadministratie Noord-Amerika

Zomeryoga 2022

Doe mee met de Zomeryoga 2022

Er worden 6 data aangeboden waarop je kunt deelnemen. Waarom?

Misschien wil je eens proberen wat yoga is en of het voor jou iets kan betekenen.

  • Yoga verbetert je balans en stabiliteit
  • Yoga maakt flexibeler
  • Yoga maakt botten en spieren sterker
  • Yoga houdt je hersenen scherp
  • Yoga maakt je gelukkiger

Wist je dat?

Je kunt zoeken binnen het archief van mijn Blog, maar ook naar Categorie kunt sorteren op het onderwerp dat jouw aanspreekt?

Inmiddels heb ik 11 pagina’s gevuld met blogteksten en kan de zoekfunctie handig zijn als je door de bomen het bos niet meer ziet
Klik rechts onderaan de pagina op bijgaande Pull down menu’s: “Archief” of “Categorieën”.

Veel leesplezier!

Yoga in Bösdael Reuver

Vandaag heb ik voor het eerst yogales in Bösdael Reuver mogen geven. We hebben yogaoefeningen op de stoel gedaan. Er waren dames en heren, oudere deelnemers en ook iets jongere wijkbewoners aanwezig. Het was een bijzondere ervaring, waarbij we samen zoeken naar de juiste balans.
De deelnemers waren na afloop zichtbaar ontspannen. Dat was een unieke belevenis, want soms mag je het eerst even een kans geven en een paar keer proberen, voordat je echt kunt gaan loslaten.
Dankbaar dat ik dit vanmorgen heb mogen doen én ik ben er volgende week weer!
Yoga dichtbij, in een veilige en voor de deelnemers bekende omgeving. Elke maandag van 10.45 uur tot 11.45 uur in de buurtkamer Domus, Bösdael Reuver.

Christianne Nijs | Mijn Steijl

Operator

Operator (locatie Oostrum, 40 uur per week, m/v)

Als operator ben je werkzaam in teams van 2 of 3 personen aan meerdere machines in een 3 ploegendienst. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en ruimte voor zelfstandigheid. Je wordt onderdeel van een Mini Business Unit (MBU) waarin continu verbeteren centraal staat. Een actieve houding van de operator wordt hierin verwacht en er is ruimte om zelfstandig verbetervoorstellen door te voeren in samenwerking met je collega’s. Het bedrijf waar je komt te werken produceert diverse producten voor het beveiligen van transportladingen. Het is een internationaal opererend productiebedrijf in Oostrum. “Operator” verder lezen