De verschillende pijlers van mijn bedrijf

Toen ik als zzp-er ben gestart, heb ik er bewust voor gekozen om diverse diensten aan te bieden. Waarom? Omdat ik een veelzijdig persoon ben, een aantal persoonlijke levenslessen heb mogen doorleven en in mijn carrière als HR Business Partner veel ervaring heb opgedaan. Geloof me, ik heb dingen gezien, situaties gehoord en beleeft die lang niet iedereen ooit in zijn of haar leven zal meemaken óf zelf niet eens zou willen meemaken.

En dat geeft niet, ook niet dat het mij wel is overkomen. Ik ben er van overtuigd dat dit niet voor niks is gebeurd en dat ik er als mens sterker van ben geworden. Ik hoor wel eens van mensen om mij heen dat ik moedig ben, ik me niks van anderen aantrek en “gewoon” mijn eigen ding doe. Dat klink gemakkelijker dan het is, maar hoe mooi zou het zijn al je je durft te laten zien en geen schaamte meer kent. Dan toon jij je ware “ik”.

Als zzp-er is het niet gemakkelijk in deze tijd van coronacrisis. Iedereen ervaart dit op zijn of haar eigen manier en neemt ook op basis van zijn eigen waarheid en inzichten moeilijke beslissingen. Het is een vreemde hectische onwennige toestand met een heel dubbel gevoel. Aan de ene kant is gezondheid het allerbelangrijkste en ondanks dat maak ik me ook zorgen over mijn inkomsten als zelfstandig ondernemer.

Je kunt als werkgever bij mij terecht om jouw onderneming of werknemers te helpen. En ook particulieren kloppen bij mij aan voor hulp. Ik help op mijn manier (Mijn Steijl) anderen en inspireer om te groeien. Dit doe ik middels coaching, geef yogales en adviseer en werk op gebied van HR vraagstukken. Werkzaamheden die in eerste instantie wellicht niet bij elkaar lijken te passen. Maar niets is minder waar… voor mij hebben ze allemaal met de MENS te maken en hoe ik de mens, jou dus kan helpen. Motiveren om in beweging te komen en naar jezelf te kijken en je bewust te maken van de keuzes die je hebt.

Zelf ben ik heel tevreden met mijn keuze om een breed aanbod te bieden en niet afhankelijk te zijn van één dienst. Op het gebied van coaching kunnen mijn werkzaamheden door de beschikbare online middelen doorgaan, evenals de HR opdrachten die ik momenteel heb. De yoga daarentegen is volledig stil komen te liggen en dat geeft geen prettig gevoel. Welke werkzaamheden kun jij niet meer uitvoeren door het virus? Of welke mogelijkheden ontstaan er “ineens” wel voor jou? Want daar waar een deur dicht gaat, gaat er een nieuwe deur open: heb VERTROUWEN!

Deze tijd vraagt om creatief denken, analyseren, ontwikkelen en op een andere manier hulp verlenen.
Hoe kijk jij naar de wereld, die op dit moment misschien wel heel klein voor jou is geworden?

Christianne Nijs | Mijn Steijl
Laot de ☀️ in dien ❤. Geneet van ’t Laeve!