Toe aan een nieuwe baan?

Denk je wel eens na over een volgende stap in je carrière? Vraag je je wel eens af of je nog op de juiste plek zit? Wil je graag je talenten inzetten in een baan die beter bij je past?

Te lang blijven zitten in een baan waar je het niet naar je zin hebt, is niet goed voor je. Niet voor je gezondheid, niet voor jouw ambitie én niet voor jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt op langere termijn. Doe je ogen dicht en laat je gevoel eens spreken! Wat wil je nu écht? Wat zeggen al die gevoelens en lichamelijke signalen je? Hoe lang wil je nog tegen je zin in naar je werk gaan? Wanneer is het punt bereikt dat je daadwerkelijk in actie komt? Durf uit de je comfortzone te stappen en risico te nemen. Dan kun je echt groeien.

Zet een eerste stap en kijk eens bij de volgende openstaande vacatures: constructiebankwerker, montage monteur, werkvoorbereider en elektromonteur.

En maak 2021 voor jou een succesvol jaar met een nieuwe baan, waar je met plezier naar toe gaat!