Grote groep experts waarschuwt: je gezondheid is nu nóg belangrijker

“Er moet meer aandacht komen voor het belang van een gezonde leefstijl in coronatijd, schrijven 65 artsen, wetenschappers en bestuurders van gezondheidsorganisaties in een brandbrief aan het kabinet. Door bijvoorbeeld gezonder te eten, meer te bewegen en voldoende te ontspannen kunnen mensen hun immuunsysteem versterken.” Bron: NOS nieuws 11-11-2020

En hoe zorg je dan dat je met al dat thuiswerken wel nog fit blijft en geen lichamelijke klachten krijgt?

Het is sowieso nodig om ten minste een half uur te bewegen per dag. Dit hoeft niet intensief te zijn, maar kan heel gemakkelijk door bijvoorbeeld buiten in de frisse lucht een wandeling te maken. Daarnaast kunnen yoga oefeningen en of meditaties helpen. Door telkens je aandacht terug te brengen naar dit moment creëer je fysieke en emotionele rust, waardoor je je weer verfrist en ontspannen voelt.

Er zijn er een heleboel manieren om je stressniveau te verlagen. Zo kan ik je als coach begeleiden naar minder stress, meer energie en werkgeluk. Wil jij ook een grotere mentale en fysieke veerkracht, zodat je beter kunt omgaan met tegenslagen? Misschien een mogelijke burn-out voorkomen? Welke route kies jij? Wees preventief en meld je aan voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.