Stoelyoga

In de afgelopen periode heb ik een aantal keren stoelyoga gegeven.

Wist jij dat je tijdens een les altijd gebruik kunt maken van een stoel als ondersteuning? Om je evenwicht te bewaren of als je niet zo lang kunt staan tijdens een houding.

Maar ook als je ziek bent én toch mee wilt doen, met hetgeen jij wél kunt tijdens een yogales. Deelneemster Maja heeft 11 jaar de ziekte van Parkinson en doet wekelijks tijdens mijn les de yoga oefeningen mee op de stoel. Yoga is niet prestatiegericht, yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven. Deelnemers delen hun ervaring: https://www.mijnsteijl.nl/feedback/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.