Coaching? Juist nu!

Coaching juist nu we meer thuiswerken, de kinderen veel thuis zijn, er minder contact met je collega’s is en je sociale omgeving kleiner is geworden. Misschien voel jij je onder druk staan en meer dan voorheen verantwoordelijk, of wordt het plezier in je werk steeds minder. Er kunnen verschillende factoren van invloed zijn, die er voor zorgen dat jij je anders voelt of misschien zelfs angst en onzekerheid ervaart.

De wereld is veranderd, kan grote uitdagingen met zich meebrengen. En ontstaat er juist nu de behoefte, de ruimte en de tijd om aan jezelf te werken.

Een tevreden klant vertelt: “Daarnaast kan Christianne, als je die behoefte hebt, aansluiten bij een gesprek met de werkgever. Ik heb dit als zeer ondersteunend ervaren, omdat Christianne als het ware een ‘helikopter’ functie heeft. Dit is zowel voor mij als voor de werkgever een meerwaarde.” Voor de gehele referentietekst, kun je terecht op de website.

Heb jij ook behoefte aan coaching. Schroom dan niet om een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bij me aan te vragen.

Christianne Nijs | Mijn Steijl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.