Dank voor jullie leuke positieve reacties

Wat heb ik een leuke reacties mogen ontvangen op mijn online lessen:

“Bedankt Christianne voor de me-time die je me geeft tijdens iedere keer dat ik mag genieten van jouw yogales”, “Hallo Christianne, ook deze les maakt zo heerlijk rustig. Fijn dat je dat je dit voor je leden doet. Ik kom de week weer door, dankjewel!”, “Mede door je yogalessen proberen we fit en ontspannen te blijven en dat lukt ons aardig. Door je yogalessen hebben we nu minimaal 3 á 4 keer per week les.”, “Vanmorgen met mijn zoon de oefeningen gedaan. Was heerlijk.”, “Net ge-yoga-t, wat fijn. Was stijf geworden.”, “Wat fijn dat je yoga op deze manier beschikbaar stelt.”, “Ik heb genoten van je les.”, “Super Christianne, ik kijk al uit naar de volgende les.”

Dank jullie wel allemaal en ik wens jullie veel gezondheid en sterkte toe! 🍀🙏

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.