Storings- en onderhoudsmonteur

Storings- en onderhoudsmonteur (locatie Lomm, 40 uur per week)

Als monteur werk je aan gebouw gebonden-, proces- en productie E&W installaties bij onze opdrachtgevers zoals productiebedrijven en machinebouwers. Je ondersteunt de technische dienst van de klant en verricht (preventief) onderhoud van elektrotechnische installaties, machines en gebouwen. Daarnaast zul je worden ingezet op onze verschillende montage-projecten. Je lost storingen op aan complexe installaties. De storingen zijn elektrotechnisch, meet- en regeltechnisch, mechanisch en besturingstechnisch van aard. Je voert modificaties, revisies, en kalibraties aan installaties uit en werkt in principe in dagdienst.

Wat verwachten we van jou:

Je kunt naast werkzaamheden op gebied van storingen en onderhoud, zelfstandig de inspectie uitvoeren van elektrische systemen en onderdelen voor schade, storingen en veiligheidsrisico’s. Hierbij hoort het communiceren van problemen en oplossingen naar klanten conform toepasselijke wet en regelgeving. Je toont initiatief en zoekt kennis (intern of extern) op waar je die nog niet hebt. Je hebt aandacht voor veiligheid en bent kwaliteitsbewust. Je bent een doorzetter die weet van aanpakken! Naast hard werken heb je vooral ook veel plezier met je collega’s.

Functie eisen:

 • Je hebt een MTS / MBO-diploma niveau 4, richting Elektrotechniek;
 • Je hebt een gevoel voor mechanica opgedaan;
 • Je hebt kennis van meet- en regeltechniek;
 • Je hebt relevantie werkervaring, bij voorkeur in de industrie;
 • Je hebt kennis van PLC systemen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed zelfstandig werken en mag graag korte lijnen houden met collega’s;
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en beschikt over een gedreven, proactieve en energieke instelling;
 • Je bent woonachtig in een straal van 30 km rondom Venlo.
 • Je beheerst de Nederlandse en/of Duitse taal en/of Engelse taal.