Monteur elektrotechniek

Monteur elektrotechniek (locatie Lomm, 40 uur per week, m/v)

Als elektromonteur ga je aan de slag met het oplossen van storingen binnen het totale productieproces. Je hebt de benodigde kennis om diverse installaties en systemen te kunnen inspecteren. In deze functie werk je mee op verschillende projecten en ben je het visitekaartje van het bedrijf.

Wat verwachten we van jou:

Naast storingen houdt jij je als elektromonteur bezig met het aanleggen, installeren, onderhouden en repareren van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen. Jij bent door jouw kennis, ervaren genoeg om zelfstandig te werken en gaat probleemoplossend en creatief te werk. Daarnaast is het belangrijk dat je met je collega’s goed kunt samenwerken. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt vanzelfsprekend zorgvuldig en veilig. Als persoon ben je gedreven, nauwkeurig, een aanpakker en leergierig. Je hebt een klantvriendelijke houding.

Functie eisen:

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 3/4 opleiding in de elektrotechniek, mechatronica, installatietechniek of ervaring als elektromonteur;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soort gelijke functie waarin elektrische- en mechanische installaties in een kritische werkomgeving geen onbekende is;
  • Je bent flexibiliteit in geval van calamiteiten of incidenten;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig binnen redelijke afstand van onze locatie in Lomm;
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Duitse taal.