Hoe kun jij laten zien dat je straalt?

Ons leven bestaat uit een voortdurende reeks van ervaringen, zowel positieve als negatieve. Vaak maken negatieve ervaringen de grootste indruk. We hebben het afgelopen jaar minder contactmomenten met elkaar. Dit geeft mij persoonlijk een dubbel gevoel.

Minder contact, betekent meer met mezelf. Voordeel van dichtbij jezelf blijven, is dat je inzicht krijgt in waarden. Wat is belangrijk voor mij? Ook kan ik er zijn voor mijn gezin en familieleden; meer tijd en aandacht in het nu. Aan de andere kant kan ik lastiger laten zien, wie ik ben. Ik mis het sociale contact, de verbondenheid waarvan ik energie en nieuwe ideeën krijg. Energie heeft het nodig om te kunnen bewegen en dat is waar we nu in beperkt zijn: bewegingsvrijheid.

Wees je echter bewust dat jij degene bent die bepaalt; sta niet toe dat negatieve ervaringen controle krijgen over jouw leven. Het is aan jou hoe je met jouw innerlijke last omgaat; je mag gehoord en gezien worden! Bevrijd jezelf én praat, uit je gevoelens en vraag een ander te luisteren. Ik vertrouw op mezelf én laat zien wie ik ben!

Christianne Nijs | Mijn Steijl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.