Vacature monteur elektrotechniek

Gezocht voor een opdrachtgever uit Noord-Limburg: een monteur elektrotechniek die houdt van uitdagingen.

Als elektromonteur ga je aan de slag met het oplossen van storingen binnen het totale productieproces. Je hebt de benodigde kennis om diverse installaties en systemen te kunnen inspecteren. In deze functie ben je het visitekaartje van het bedrijf.

Tevens houd jij je als elektromonteur bezig met het aanleggen, installeren, onderhouden en repareren van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen. Jij bent door jouw kennis, ervaren genoeg om zelfstandig te werken. Daarnaast is het belangrijk dat je met je collega’s goed kunt samenwerken, zodat jullie samen snel tot oplossingen komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *