(de vacature is inmiddels succesvol vervuld) Vacature technisch tekenaar

Mijn opdrachtgever is opzoek naar een tekenaar die kan inmeten op locatie en zelfstandig kan tekenen. Je komt te werken bij een innovatief bedrijf dat installaties ontwerpt, bouwt én onderhoud voor transport en opslag van droge stoffen. Zij maken onder andere ondersteuningen, trappen/bordessen, bunkers, cyclonen en filters voor de klanten.

In de functie van technisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen. Je werkt voor de ontwikkeling van installaties nauw samen met de productieafdeling. Zo ben je er zeker van dat de klant exact krijgt wat nodig is.

Als 3D tekenaar ontwerp je vanaf een klein en eenvoudig onderdeel tot een complete installatie voor opslag, transport en bewerking van droge stoffen. Ook werk je CAD trajecten uit, maak je detailtekeningen en ontwerp je verschillen de installaties (onderdelen). Door toepassing van 2D AutoCAD WTB en 3D Inventor lever je een high-end oplossing die naast visualisaties voorinzicht geeft in het ontwerp en de mogelijkheden daarvan.

Je tekent zowel nieuw te ontwerpen projecten of systemen als ook aanpassingen op bestaande systemen. Door het maken van de productietekeningen en bijbehorende stuklijsten, zorg jij ervoor dat de werkvoorbereiding van projecten soepel verloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *